dimecres, 19 de maig del 2010

QUE MES FAIG????

Ja he baixat tots els youtubes!!!! he descobert una manera super-ràpida i fàcil!!!! ja te l'explicaré.......ara que tens un nou dimecres......

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Si és que no sé què més s'ha de fer ara per ara. Si tens ganes, busca entrevistes al Rei. Estaria bé trobar-ne una en la que parlés en anglès o en qualsevol altre cosa. De fet, la gràcia potser és que parli en castellà i tot i així el subtitulem (com que no se'l enten....) Ha de dir que li sap greu no haver pogut estar a la festa. El que passa és que subtitular-lo quan parla en castellà, és dur. Vull dir que és embolicat llegir una cosa i escoltar una altre.
    Tot i que els subtítuls seran en català.
    És molt curro, però estaria bé si pogessim fer un montatge en plan cortar-pegar com els molts que hi ha al youtube en els que van agafant discursos i els van barrejant perquè sembli que ha dit coses diferents del que en realitat diu, m'explico? Si n'hi haguès algun que parles d'aniversaris, families, festes.... em sembla que en vaig posar un, però no tinc clar de què parlava. No sé, ves mirant
    i si penses alguna altre gent que es pugui excusar de no haver assistit a la festa fins i tot perssonatges de ficció (Nosferatu, Superman, Mafalda...) no sé, personatges que a ell li agradin. I també pots buscar fotos de gent super fashion, com lo que deia dels convidats al casament de la nena del Aznar.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Ostres, ahir el G em va posar més feina per i ja no me'n recordo de què em va dir. Ah, si! Buscar fotos o videos d'autobusos, tramvies, trens, mitjans de transport en general, plens de gent. Però plens a tope. És igual d'on siguin, ni de quina època. També s'ha de fer un cartell amb fletxa que indiqui "La festa del Nacho" O "Nachofa"... no sé si el cartell el vol sol o en una de les fotos. Si trobem un tramvia i es pot tunejar que enlloc de l'anunci del lloc on va digui direcció Festa del Nacho també pot estar bé. Ens ha de dir si vol que posi nachofa, festa o què. Però la idea és aquesta, és a dir que les fotos hauríen de poder ser tunejades.

    ResponElimina

Seguidors

Sobre mi