dimecres, 19 de maig del 2010

Ja tinc dimecres!!!!!!!!!!!

Més moooooonooooooo. Encara haig de descubrir com posar-li internet i afegir les coses que em falten. Però aviat... a la velocitat de la llum!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Ehhhhhhhhhhh!!! felicitats!!! avui he pensat: és dimecres!!!! però al veure que el Nacho i el G han anat a veure al Julio, he pensat: avui es queda sense dimecres! però no!!! m'alegro molt!!! cuenta ! cuenta!!! Es portàtil???

    ResponElimina
  2. sííiíííííi. És un Acer, 4GB de memoria RAM i 320 de disc dur. Wiffi, Bluetoth (o com es digui), web cam, windows 7, gravador de dvd i cd. De fora és blau fosc, sembla negre. He comprat un ratolí inhalambric, perquè els dels portàtils no m'agraden, no m'acostumo, tot i que aquest és molt suau, molt sensible. No m'ha donat temps a fer gaires coses, perquè l'he deixat a casa, he dinat i he hagut de marxar. He intentat connectar a internet i no ho he aconsseguit. Capta el router, però em demana una contrasenya i no la trobo. Aquesta nit amb més calma ja miraré perquè sense internet és com si li faltés l'ànima. Ara m'haig de posar a ficar-li els drivers de la càmara de fotos i del MP3, haig de baixar-me el messenger i carregar-li l'oficce. Ell en porta un de prova, el més nou, clar. Però pel que he vist te'l deixen 60 dies i després imagino que l'has de compar. Jo tinc un que és més antic, del 2003, i pirata de parche i pota de pal, però és el que tenim a l'altre i va molt bé. Espero que sigui compatible. I no sé què més m'hi haig de posar. Poc a poc aniré veient. En dos dies ple com l'altre.... En quant tingui internete et passaré de llarg a les peixeres..... seré la reina de les granjes!!!!!! Ah, ara sí que un dia dels que quedem per conspirar, o el dia del bacallà, m'enduré el programa chachipiruli a veure si em funciona.
    Tic contenta. Hihihi.

    ResponElimina
  3. Ahir vaig poder configurar internet. I en poca estona vaig fer neteja de peixos, gats, granjes i fins i tot vaig entrar al restaurant que feia setmanes que no trepitjava. I em va sobrar temps!!!!! I això que vaig netejar totes les peixeres dels veins, i totes les cases de gats.
    L'office crec que no em serveix perquè al cd diu que és compatible amb windows 98 i XP però no diu res del Windows 7. Clar que és l'office 2003 i el windows 7 no existia el 2003. Potser ho provaré. més que res, per l'outlook, que em va molt bé. Avui he agafat els discs d'instalació de la càmara de fotos i del MP3 per posar-los. Cual no ha sido mi sorpresa quan he endollat primer una cosa i després l'altre i ell, tan mono, em diu, "buscando controladores" i un parell de segons més tard, "su dispositivo está activo" Tot carregadet, sense que jo li diguès res, ell solet ho ha fet tot. El G se'l mira amb una cara d'enveja mal dissimulada... Diu que quan cobri no sé què, se'n comprarà un... De moment, aquest carracu que té.... s'ha de formatejar. Hem tret tot el que li sobrava (càmara, MP3, webcam, messengers...) i s'ha quedat casi igaual que estava. (Ell que sempre deia que no funcionava per culpa de les meves coses... s'ha hagut de menjar amb patates les seves paraules. Haha) Casualment ha vingut l'informàtic de la feina i li he preguntat, i m'ha dit que no va lent perquè estigui molt ple, sino perquè deu tenir virus per dintre fent feina que no es veuen ni emprenyen, però que hi son i fan que tot sigui cada cop més i més lent. Fins que un dia se'l menjaran del tot. És a dir, aquest fi de setmana toca passar unes horetes formatejant i segur que li queda molt millor del que està. Net com un bebé.

    ResponElimina

Seguidors

Sobre mi