dijous, 25 de març del 2010

He trobat la campana

La campana que haviem posat i perdut, la que hem posat per després repetir-la pel tramvia, està just desprès de l'entrevista al Jordi del baretu. Aprox minut 8.05.

4 comentaris:

  1. jajajajaja, dons ara la busco i la trec!!!! Que tal??m t'ho has tornat a mirar???? queda xulo, no???

    ResponElimina
  2. Sí, ara m'ho mirava. Està molt xulo. Però penso que alguns canvis de tema son una mica massa a sang. Potser pot cansar el fer servir els "fundido a negro" que en algun cas també podria ser un.... bé, de negre a imatge, no? Per exemple els més bucòlics. Ara me'l torno a mirar i a veure si apunto quins son els que sobten més, De tota amnera, quan el vegi el G ja dirà si li fa mal o ja li està bé.

    ResponElimina
  3. jo també penso que alguns canvis són massa dràstics.....però això és fàcil de fer i desfer....per tant, ho arreglarem i ja està!

    ResponElimina
  4. Ara hi ha total overbooking a recepció. Hem posat un vinet pel públic de la presentació d'un llibre i tinc uns 40 cridaners molt escandalosos. Hi ha unes dones que riuen que sembla que caurà el sostre del soroll. Mira, començen a desfilar. Les escandaloses ja han marxat. Els que queden son més tranquils.
    Bé, vaig fent, sort que el blog és dissimulat.

    He estat mirant el vídeo defi. Veig que n'hi ha 4 que començen raro, com si s'enganxessin. Son el Bogart, el bodeguero, el motero i el caparró.
    El canvi de Bodeguero a publi tunejada em sembla una mica massa brusc i el pas de publi tunejada al "mirando al mar" també. Jo entraria el "mirando" de fosc a imatge, no gaire lent, però que quedi més suau. Espero que el G s'hagi inspirat en quant a les músiques que falten. per cert, estaria bé que en recordessis quines son les imatges, vull dir, quins blogs. Tinc clar que falta la publicitat i les de la parella i el tercer bloc de fotos, que per cert, no hem triat. Aquesta nit, si els ulls m'ho permeten, i el G en deixa notes per damunt la taula, miraré de fer proves i enviar el que sigui.

    ResponElimina

Seguidors

Arxiu del blog

Sobre mi