diumenge, 28 de març del 2010

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!

Us enrecordeu que vàrem posar dues vegades el mateix bodorrio????? ja quedava bé......
Dons bé, el bodorrio que no vàrem posar...era el que anava junt amb la parella!!!! snif snif.....
Total , que l'he refet!!!!! i ara el penjaré amb el somos novios!!!

1 comentari:

  1. Clar, és veritat. A més era el de Guantanamera, oi? Penjar-lo al blog no podràs. Pesa massa i no et deixa penjar res a partir de 100 Mb. Per això alguna cosa la vaig haver de penjar a trossos. Els hauràs d'anar penjant per fragments.
    Per cert, ja es pot anar obrint permisos, enviant invitacions o el que sigui per la gent que vulguis que vegi el blog. No sé si és obligatori que tinguin compte de gmail. Penso que només per veure'l no cal. Pels que vulguin fer comentaris, sí.
    El dia del bacallà a casa de la Marina ja em passaràs el dvd refet.
    Posats a refer... (cara d'angelet...) puc intentar trobar la música dels anuncis en castellà un altre cop, a veure si sona més forta. Realment fins i tot a la tele sonava molt fluixet. Ara que ja no hi ha pressa, es pot mirar d'arreglar, no? Com ho veus? Fins i tot es por tallar la foto que volia el German, la de l'Hispano.... hahahahahaha. Bé, lo de la foto sí que és conya, que la composició és maca. A més, em va fer gràcia perquè el Julio quan va sortir aquesta foto concreta, va anar dient els noms de tota la gent que sortia. No sé si eren amics o no, però ell els recordava a tots.
    Ah, una cosa que tu no devies veure perquè estaves amb els problemes tècnics:
    Mentre la gent s'anava preparant per veure la peli, el Julio va dir, "Això sembla el cine Rovira". Ho va dir dos o tres cops i el G li deia, "Nano, tu tens un poder...."

    ResponElimina

Seguidors

Arxiu del blog

Sobre mi