dijous, 10 de juny del 2010

bacallà

Estem buscant un dia per fer el bacallà, potser l'altre cap de setmana ,.....per tant, elnachofa II l'haurem de presentar després, perque no tinc temps!!!!!

6 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. El fi de setmana 19-20, en principi tenim compromís, però no és segur quin dels dos dies. Podem combinar-ho. Pel bacallà de la Marina canviem el que faci falta. Ja direu.
    De "La festa" anem baixant material, el vaig ficant al pen i el dia bacallanero el porto i mentre aquests dos estiguin cantant ranxeres, ens escapem a veure les peixeres i te'ls baixes i ens ho mirem en un moment. A veure si el gefe fa el guió (que el té a la closca però no l'ha posat per escrit) i quan estigui ja es pot anar fent a mida que es pugui. Serà una bona excusa per una paella, per exemple...

    ResponElimina
  3. Em sembla perfecte!!!! Justament demà l'Ignasi demà se'n va d'excursio els dos dies...però el molt....no s'ha decidit fins ara....i per poder quedar necessito "colocar-lo", perque si no em sap greu enxufar-lo a la tele tota l'estona...
    Concreto amb el nacho el tema bacallanero... si fós dissabte seria sopar, pq ell treballa, i jo vaig a fer les fotos al casament d'una amiga ....Et dic alguna cosa, el nacho sap que estem en contacte....També els hi dire al jordi i la marta, i segurament a la lina i al vicens...i la sogra!!! que és la que cuina!
    I quan tinguem el nachofaII, rematem amb un arrosset, i tant que si!!!!
    Quan fas les vacances????
    I com va el dimecres???? aquesta setmana recuperaré el programa chachipiruli per si te'l vols instal.lar, valens???

    ResponElimina
  4. Molt bé, llàstima no saber lo de l'excursió que podíem haver aprofitat. Dius que el Nacho està al cas de que estem en contacte, però sap que fem "La Festa"?
    Si és sopar no hi ha problema pel dissabte 19.
    Les vacas les faig del 7 d'agost al 5 de setembre. I tinc 4 dies més perduts que haig d'agafar i no sé quan. Abans de l'agost. De fet potser podria enganxar-los a les vacas i fer casi tot agost i la primera de setembre. El que encara no sé és si marxarem a fer algun viatget o no. Ara la meva mare no està per cuidar gats i no es poden quedar sols una setmana. Tinc una amiga que m'ha dit que ella vindria però m'hauria de mirar quan marxa ella per saber de quins dies disposa. En fi, que ja veurem.
    El dimecres va de maravella. Sí que vull provar aquí el chachipiruli. Segur que anirà la mar de bé. ;-))
    El Gefe diu que té moltes idees que plasmarem. Que no ens passi res!!!!

    ResponElimina
  5. Hem d'intentar de quedar aviat, no per res...però a mida que passa el temps al Gefe se li ocurreixen més idees, i quan ens hi posem estarem desbordats!! jajaja
    El nacho sap que pel facebok ens parlem....(bé, ell sap que estem en contacte pel "tocadiscus", que és com li diu al dimecres)....no sap lo de "la festa".
    ja concretaré tema bacallà!

    ResponElimina
  6. Dons sí, té una llibreteta on va apuntant les idees. No sé per què no ho escriu directament al seu ordinador (m'encanta això de "el seu" que vol dir que jo tinc "el meu" hehehehe)Per cert, que diu que quan tingui pasta es vol comprar un dimecres. Espero que sigui un dijous o divendres, que si no, mai sabrem quín és quin....

    ResponElimina

Seguidors

Sobre mi